Koselig at du kikker innom

mandag 12. september 2011

Spatur til fjells


Fortvilet ektemann ringte rundt for om mulig få hjelp til å få bilen i gang igjen.
En enkel lapp med navnet mitt på ga gevinst i Bygdepostens lotteri under Hokksund-dagene i juni, og denne helgen i september dro min kjære mann og jeg på vårt aller første spaopphold. Quality Spa & Resort Norefjell var destinasjonen da vi la i vei i Tahoen fredag ettermiddag, men allerede på Sysle begynte bilen å hoste og riste så merkelig og vi trillet inn på Statoilstasjonen der. Vår gode kamerat Rune kom for hjelpe til og mens to hoder kikket nedi motoren og prøvde å få start på bilen, kom ei vennlig, litt lattermild dame bort til oss og sa: "Jasså, startproblemer. Dette er lyder vi kjenner godt til". Hun fortalte om sin egen Tahoe og alle gangene den hadde stått etter veien, og så kom hun med flere deler som vi fikk lov til å prøve på vår bil. Vi fikk start, kjørte videre mot Norefjell etter henne, og kom til Krøderen. Der ble det full stopp rett utenfor Vikingverkstedet. men der var det stengt for helgen, og til slutt endte det med at vi ble kjørt til fjells av vår gode hjelper. 

.
Kjempesnill dame fra Vikersund kjørte oss til fjells
Her var det jammen stilig
Der kom vi såpass sent at middagen først ble inntatt etter klokken 21.00 om kvelden, men alle fine folk spiser som kjent sent.
Suiten vi ble installert i var nydelig og stor. De sammen suitene kan også kjøpes, men vi synes ikke at vi har så mange ekstra penger akkurat nå. Badekar på "masterbedroom", barnerom med familiekøye, peis, spisetue, kjøkken med alt av redskaper og dekketøy, og stilige møbler over alt. Her bodde vi som grever.

Litt peiskos etter andre sparunde utendørs ble det også tid til på hotellet
Spaavdelingene hadde vi gratis inngang til i gevinsten, og både lørdag og søndag gikk med til mange timers hygge i boblebad, sauna, badstuer varme og kalde dusjer og basseng. Avslappende og avstressende og en fantastisk opplevelse å kunne ligge i boblebad i strålende sol på lørdag og tett tåkedrev på søndag. Absolutt en minneverdig opplevelse, som det kanskje blir en god stund til før en får opplevd igjen, eller kanskje det er noen som vet om rimelige spa-alternativ som er like bra som Norefjell?

1 kommentar:

  1. Tusen takk for dine ord inne hos meg :)

    Høres ut som en herlig helg dere hadde ja,bare nyte og slappe av :)

    Klem,Kari

    SvarSlett