Koselig at du kikker innom

mandag 13. januar 2014

Jul og nyttårshygge på Løvebo




 Julefeiring i sommerhuset 

Vi reiste ned i god tid før julaften og pyntet hele huset til jul med juletre og lys på bord og i vinduer. Huset vårt lyste virkelig opp i den sorte vinternatten ute på landet.
Gåturer til havet var forfriskende og deilig. 

Den sykkelglade sønnen tok fatt på veien langs stranden.


 Lillejulaften ble rusleturen flere timer lang og solen skinte gjennom vinterdisen. Ute på et jorde gresset hjorten. De lignet litt på reinsdyrene til julenissen som snart var klare til å ta fatt på julegaveutdelingen med nissens slede etter seg.
Julegrøten ble spist med nisseluer på før juletreet ble pyntet med norske og danske flagg og skikkelige selvslukkende juletrelys i ekte stearin.

Mor tenner lysene på bordet på julaften før alle skal spise julemiddagen. Eldste datter fålov til å tenne lysene på juletreet for hun rekker helt opp til de øverste greinene uten problemer. Kan ikke helt skjønne at lille meg skal få så lang datter....


Julegavene ble akkurat så fine som jeg ønsket  meg



Kobberbryllupsfest for svigerinne og svoger

81 gjester, nydelig pyntede bord, nydelig mat på "ta selv bord", linedans, kobberbryllupsdans, kjærlighet som syntes, venner og familie som hygget seg veldig. Kan en fest bli noe bedre enn dette? 
12 1/2 år er vel verd å feire, kun 12 1/2 år igjen til sølvfesten.






Nyttårsaften 2013-2014

Restemat fra kobberfesten smakte like godt på nyttårsaften. 20 gjester rundt bordet. Familie og venner i godt lag. Nyttårsraketter som gikk himmelhøyt med stjernesmell. Imponerende for en stakkers nordmann som ellers må nøye seg med små raketter i gamlelandet. Det er ingen forbud mot store raketter i Danmark :-)
Frieri i familien like etter midnatt. Kjemperomantiskt for det unge, forelskede paret.




Godt nytt år til alle venner og kjente både i Danmark og Norge :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar